Ga naar de inhoud

Slaapfeestje Thuis in Son en Breugel

Een kinderfeestje organiseren? Wat te denken van een slaapfeestje thuis met van die tentjes in Son en Breugel? Omdat wij alles voor je regelen is het organiseren van een slaapfeestje erg makkelijk. Slaapfeestje Thuis is gevestigd in Son en Breugel en dus heel dichtbij jouw huis!

Leukste kinderfeestje

Het organiseren van het kinderfeestje begint met de uitnodiging, kies hoeveel vriendinnetjes of vriendjes je zoon of dochter uitnodigt. Bij Slaapfeestje Thuis is het zelfs mogelijk om tot 8 personen een logeerpartij te huren. In overleg zelfs voor nog wel meer! Je kiest een datum voor je verjaardagsfeest en overlegt of deze nog vrij is.

Tentjes slaapfeestje

Is er ook al een thema gekozen voor jouw kinderfeest? Bij Slaapfeestje Thuis heb je namelijk de mogelijkheid om verschillende thema’s te kiezen. Luchtbedden, beddengoed en leuke accessoires om je feest perfect aan te kleden leveren we ook mee. Op de afgesproken datum kunnen de tentjes opgehaald worden in Son en Breugel. De was hoeft niet gedaan te worden, dat doen wij nadat het slaapfeestje netjes hebt opgeruimd en teruggebracht!

Slaapfeestje Son en Breugel

Of je nou aan de ene kant of aan de andere kant van de Dommel woont maakt niet uit. Een slaapfeestje in Breugel is net zo gezellig als een slaapfeestje in Son! Misschien kent jouw kind zijn of haar vrienden wel van SBC (we hebben zelfs een oranje voetbal thema, bekijk deze hier) of van HTC hockey en Tennis en wonen ze door het hele dorp verspreid. Tijdens het slaapfeestje thuis komen alle vriendjes en vriendinnetjes samen, van de Gentiaan tot Breugel en van ’t Zand tot Soniuswijk. Het wordt één groot feest in de tentjes.

Kinderfeestje met klasgenootjes

We bieden naast onze tentjes ook extra’s aan om te huren. Zo hebben we een karaokeset die in de avond voor dat er ‘geslapen’ gaat worden gebruikt kan worden. Samen met misschien wel klasgenootjes van De Bloktempel, Stokland, De Sonnewijzer, De Harlekijn, De Krommen hoek, De Regenboog of De Ruimte kun je laten zien wie het beste kan zingen. Of misschien een wedstrijd wie het leukst kan dansen. Samen zorg je ervoor dat het Slaapfeestje Thuis het beste kinderfeestje van Son en Breugel wordt.