Ga naar de inhoud

Onze Slaapfeestje thema’s

GROEN, ROZE en VOETBAL

Wow! Wat zijn ze gaaf die thema’s van Slaapfeestje Thuis. Kies hieronder snel je thema GROEN, ROZE of VOETBAL, extra mogelijkheden en reserveer snel voor zo’n onvergetelijk slaappartijtje met vriendjes en vriendinnetjes.

Bekijk onderaan deze pagina ook de extra’s, zoals een karaoke-set, een bingo-set en ons junglepakket.

GROEN THEMA SLAAPFEESTJE THUIS
Met ons meest hardlopende thema ben je behoorlijk uniek. Dit weinig voorkomende thema qua kleur is perfect voor een chique donkergroen feestje. Zowel geschikt voor jongens als meisjes die het net even iets anders willen. Wij noemen het een chique thema qua Slaapfeestje Thuis, maar anderen vinden het juist een stoer thema. Een veelzijdig thema dus dat het iedereen die op het logeerpartijtje komt mooi zal vinden. De mooie diepgroene kussentjes passen perfect bij de grijze tentjes. De bladeren en lampjes aan de randen en tussen de tentjes maakt de sleepover een spetterend geheel. 

ROZE THEMA SLAAPFEESTJE THUIS
Roze is van alle tijden! Tijdens het Slaapfeestje lekker dromen in jouw tentje met een mooie Ibiza stijl dromenvanger met je hoofd liggend op een wolken kussentje. Iedereen die dit slaapfeestje heeft gehad is er mee in de wolken. Mede door de fraaie combinatie met de goudroze slingers die je tussen de tentjes hangt. Het kleed en het strak zwarte tafeltje zorgt er voor dat jouw slaapfeestje thuis geweldig gevonden gaat worden door alle, op jouw verjaardag uitgenodigde, vriendjes en vriendinnetjes. 

VOETBALTHEMA SLAAPFEESTJE THUIS
Organiseer je een slaapfeestje thuis en ben je helemaal gek van voetbal? Perfect! Dan hebben wij het beste thema ooit voor jou. Ons voetbalthema kan in neutrale kleuren gekozen worden. De tentjes zijn dan grijs en de overige onderdelen hebben de zwart-witte kleuren van de bal. De vlaggetjes tussen de tentjes, maar ook het voetbalkleed dat perfect in het midden van alle tentjes kan staan. Daarbij nog een voetballamp die jouw feestje verlicht tijdens de logeerpartij. Zelf kun je dan accessoires in de kleuren van jouw favoriete voetbalclub toevoegen. 

Naast het neutrale thema is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een combinatie van oranje en grijs. Zo kun je een feestje geven in stijl van Ons Oranje, het Nederlands Elftal. Perfect wanneer de oranje leeuwen of leeuwinnen spelen op een Europees Kampioenschap of Wereldkampioenschap. En gezien we in Son en Breugel gevestigd zijn ook ideaal voor voetballers van SBC 😉


EXTRA’S; JUNGLE, DINOSAURUS & KARAOKE SET

Slaapfeestje Thuis extra Jungle pakket

JUNGLE PAKKET

Heb jij de ‘big five’ al gespot? Ga op safari met ons JUNGLE PAKKET! Om je slaapfeestje nog leuker te maken bieden we een jungle pakket aan. Dit jungle pakket, bestaande uit lekkere zachte jungle dieren en extra nachtlampje’s, sluit goed aan bij ons thema GROEN. Je kinderfeestje beginnen met het kijken van de films Jumanji of Jungle Book en daarna ‘slapen’!

Kosten: € 25,- incl. BTW

BINGO!

Een kinderfeest zonder BINGO is geen kinderfeest. Op de middag of avond van jouw slaapfeestje thuis een gezellige BINGO doen met je vrienden, dat kan met deze BINGO set. En dan stiekem hopen dat er een valse BINGO is er een liedje gezongen moet worden. Dat wordt lachen! Wanneer je bij je reservering aangeeft hoe oud de feestvierders zijn, regelen wij er ook nog een paar leuke prijsjes bij.

Kosten: € 25,- incl. BTW

Karaoke set Slaapfeestje Thuis

SLAAP-FEEST-MACHINE KARAOKE SET

Zijn jij of je vrienden de winnaars van de volgende talentenjacht!? Met de KARAOKE van Slaapfeestje Thuis kun jij samen met je vriendje of vriendinnetje de sterren van de hemel zingen. Of je zet gewoon een lekker muziekje (d.m.v. Bluetooth verbinding) op via deze karaoke set om samen lekker te dansen! De lichteffecten maken van jouw slaapkamer een grote disco!

Kosten: € 25,- incl. BTW