Ga naar de inhoud

Wat kost een slaapfeestje thuis?

Hoeveel betaal je voor een slaapfeestje thuis?

Je zult je inderdaad afvragen wat zo’n slaapfeestje thuis kost? De prijzen hebben we hieronder overzichtelijk op een rij gezet. Het maakt niet uit welk thema je kiest, de kosten zijn gelijk.

4 personen (minimaal aantal)
€ 27,50
incl. btw p.p. per nacht

Elke extra persoon (tot 8 personen)
€ 22,50
incl. btw p.p. per nacht

MINIMALE AFNAME EN REKENVOORBEELD

Bij Slaapfeestje Thuis hanteren we een minimale afname voor 4 personen. De kosten voor de eerste 4 personen zijn € 27,50 per persoon. Elke extra persoon kosten € 22,50 per persoon.

Hoe dit precies werkt kunnen we uitleggen aan de hand van een klein rekenvoorbeeld:
Je zou graag voor 7 personen reserveren. De kosten komen er dan als volgt uit te zien:
> 4 personen à € 27,50 p.p = € 110,-
> 3 extra personen à 22,50 p.p = € 67,50
> Totaal komen de kosten uit op € 177,50

Bij Slaapfeestje Thuis hanteren wij een borg van € 75,- (lees hierover meer in onze algemene voorwaarden)

Slaapfeestje thuis gemeente Best

Onze thema’s

Onze extra’s

Slaapfeestje Thuis extra Jungle pakket

JUNGLE PAKKET

Heb jij de ‘big five’ al gespot? Ga op safari met ons JUNGLE PAKKET! Om je slaapfeestje nog leuker te maken bieden we een jungle pakket aan. Dit jungle pakket, bestaande uit lekkere zachte jungle dieren en extra nachtlampje’s, sluit goed aan bij ons thema GROEN. Je kinderfeestje beginnen met het kijken van de films Jumanji of Jungle Book en daarna ‘slapen’!

Kosten: € 25,- incl. BTW

BINGO!

Een kinderfeest zonder BINGO is geen kinderfeest. Op de middag of avond van jouw slaapfeestje thuis een gezellige BINGO doen met je vrienden, dat kan met deze BINGO set. En dan stiekem hopen dat er een valse BINGO is er een liedje gezongen moet worden. Dat wordt lachen! Wanneer je bij je reservering aangeeft hoe oud de feestvierders zijn, regelen wij er ook nog een paar leuke prijsjes bij.

Kosten: € 25,- incl. BTW

Karaoke set Slaapfeestje Thuis

SLAAP-FEEST-MACHINE KARAOKE SET

Zijn jij of je vrienden de winnaars van de volgende talentenjacht!? Met de KARAOKE van Slaapfeestje Thuis kun jij samen met je vriendje of vriendinnetje de sterren van de hemel zingen. Of je zet gewoon een lekker muziekje (d.m.v. Bluetooth verbinding) op via deze karaoke set om samen lekker te dansen! De lichteffecten maken van jouw slaapkamer een grote disco!

Kosten: € 25,- incl. BTW