Ga naar de inhoud
Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Slaapfeestje Thuis?

Eigenlijk werkt Slaapfeestje Thuis heel makkelijk. We werken met verschillende thema’s. Je kiest je favoriete thema en geeft in een makkelijk invul formulier aan welke datum je in gedachten hebt voor jullie logeerpartij. Ook geef je aan hoeveel personen er blijven slapen. Daarna verzend je het formulier en nemen wij binnen 24 uur contact met je op via e-mail. Na mailcontact en bevestiging sturen wij een factuur voor je slaapfeestje. Mocht je een andere vraag hebben, dan kun je ons altijd een berichtje sturen, gegevens vind je op onze contact pagina.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Wij zouden zeggen alles is inbegrepen voor het perfecte Slaapfeestje Thuis! Maar wat is dan alles horen we je je al afvragen. Je ontvangt per persoon een tentje, een luchtbedje (met elektrische pomp), hoeslaken, een dekbed (met overtrek), een dekbed en een kus (met sloop). Ook ontvang je de aankleding die bij het thema dat je kiest hoort. Denk hierbij aan een vloerkleedje, lichtjes, slingers en andere leuke accessoires. Na afloop van het feestje doen wij de was!

Is er een minimale afname?

Bij Slaapfeestje Thuis is de minimale afname 4 stuks. De kosten hiervan zijn € 110,- incl. BTW. Daarna rekenen we € 22,50 per persoon. Kies je ervoor om een kinderfeestje te organiseren en er blijven 6 kinderen slapen, dan zijn de totaalkosten € 155,- incl. BTW

Wanneer krijg ik de pakketten?

Bij Slaapfeestje Thuis hebben we het zo geregeld dat het de bedoeling is dat de pakketten afgehaald en teruggebracht worden. Vaak is dat de dag voorafgaand het feestje of de dag van het feestje zelf. Terugbrengen is meestal dag dat het feestje afgelopen is (bijvoorbeeld aan het einde van middag). Uiteraard is alles mogelijk in overleg, gewoon even aangeven wat je wensen zijn bij de reserveringsaanvraag.

Welk formaat hebben de tentjes en de luchtbedjes?

De tentjes hebben een formaat van ongeveer H 106 x B 112 x D 102 centimeter. De luchtbedjes zijn L 191 x B 76 x H 22 centimeter. Zelfs een volwassen persoon past op dit formaat luchtbed.

Wordt er borg gevraagd?

Slaapfeestje Thuis vraagt inderdaad een borg, deze is € 75,- incl. BTW. Dit doen wij omdat er natuurlijk altijd per ongeluk iets kan sneuvelen tijdens een gezellig feestje. Meer over de borg kun je lezen in onze algemene voorwaarden. De borg wordt 7 dagen (meestel eerder) na retour brengen terug gestort op de rekening waarmee betaald is.

Zijn er extra’s beschikbaar?

Wij werken met extra pakketten, zoals een jungle pakket. Deze is tegen meerprijs van € 25,- incl. BTW beschikbaar. Hierdoor geef je je Slaapfeestje Thuis een mooie extra aankleding, het beste zijn deze te combineren met het thema GROEN. Op deze manier kun je het kinderfeestje helemaal compleet maken; bijvoorbeeld de film Jungle Book kijken en daarna lekker ‘slapen’.

Ook hebben wij ook karaoke set te huur (incl. 2 microfoons) voor € 25,- incl. BTW per nacht. Deze karaoke set is makkelijk via Bluetooth te verbinden met je telefoon of smart TV. Dat gaat gegarandeerd een muziekfeest worden voorafgaand aan jouw slaapfeestje. Misschien past deze extra wel extra goed bij ons slaapfeest thema roze.

Ook hebben we Bingo set ter beschikking voor € 25,- incl. BTW. De grote bingomolen (22cm hoog), voldoende bingokaarten, 75 stuks genummerde balletjes en de balletjeshouder worden meegeleverd. De perfecte combi met ons voetbal thema? Onze Bingo set is voor maximaal 12 personen geschikt. Wie roept er als eerste Bingo! Of wordt het toch een valse bingo?

Bezorgen jullie ook?

In principe is het de bedoeling dat de Slaapfeestje Thuis pakketten afgehaald worden in Son en Breugel (Noord-Brabant). Maar in overleg kunnen we kijken of bezorgen en ophalen mogelijk is tegen een meerprijs. Deze kosten zijn afhankelijk van afstand. Wij kunnen geen garanties bieden of het bezorgen en ophalen gaat lukken in verband met andere logeerpartijtjes die gepland staan.

Hoe zet ik het perfect slaapfeestje thuis op?

In de week voorafgaand van het slaapfeestje thuis ontvang je van ons digitaal via mail een handleiding voor het opbouwen (en afbouwen) van het tentje en voor het opzetten en inrichten van de rest van de aankleding. Superhandig dus!

Hoe lang duurt het opzetten?

Het opzetten van een zo’n logeerpartij duurt voor 4 personen ongeveer een uur met 2 personen. Voor 8 personen ben je iets langer bezig, ongeveer anderhalf tot 2 uur. De meeste tijd gaat in het opbouwen van de slaaptentjes zitten. Daarna kun je met de meegeleverde elektrische pomp de luchtbedjes oppompen. Uiteindelijk komt het ‘stylen’ in het gekozen thema aan de beurt om je slaapfeestje helemaal af te maken!