Ga naar de inhoud

Hoe werkt zo’n slaapfeestje thuis?

In enkele stappen, lekker makkelijk, naar het beste logeerpartijtje thuis ooit

Hieronder lees je hoe makkelijk het werkt en jij als ouder, opa, oma of peettante een geweldig slaapfeest organiseert voor jouw kind, kleinkind of petekind. In slechts enkele stappen heb je het geregeld. Je hoeft daarna nog slecht het pakket af te halen en in slechts een uur tijd op te bouwen.

1. Boek een slaapfeest

Je begint met het kiezen van een thema. Door op de knop hieronder te klikken kun je de thema’s gelijk zien. Daarna ga je naar reserveren en kies je met hoeveel vriendjes en vriendinnetjes het logeerpartij zal zijn en kies je de datum. Misschien is dit wel de datum van je verjaardag en wordt het een echt verjaardagsfeest!

2. Verbouwen maar!

Verbouw je woonkamer, zolder, slaapkamer, met bijvoorbeeld het thema ‘GROEN’, tot een grijs-groene oase! Nadat je volledige pakket hebt opgehaald kun je gaan opbouwen. Slaapfeestje Thuis zorgt voor de opbouw instructies. Wanneer je met z’n tweeën bent is het de onvergetelijke setting van jouw slaapfeestje thuis in slechts een uur opgebouwd!

3. Feesten maar!

Alles is opgebouwd! Het slaapfeest kan beginnnen We kunnen niet garanderen dat er daadwerkelijk geslapen wordt tijdens deze sleep-over…

4. De volgende ochtend…

Nadat iedereen lekker heeft ontbeten, komt er aan helaas ook een einde aan het slaapfeestje. Er mag weer netjes, volgens meegeleverde instructies, afgebouwd worden. De was hoef je niet te doen, die doen wij! Was het altijd maar zo’n feest…

VEELGESTELDE VRAGEN

Kijk snel op onze pagina met veelgestelde vragen om nog meer te weten te komen over het perfecte Slaapfeestje Thuis. Hier vind je bijvoorbeeld antwoorden over het formaat van de tentjes en waaruit onze pakketten allemaal bestaan.