Ga naar de inhoud

Gezellig slaapfeestje thuis in de Gemeente Best

Een geweldig kinderfeest organiseren in Best? Een slaapfeestje thuis leent zich hier perfect voor! In het roze, groene of voetbal thema van slaapfeestje thuis zal jouw dochter of zoon een onvergetelijke logeerpartij ervaren met zijn of haar vriendengroep.

Slaapfeestje thuis huren voor jouw kind

Slaapfeestje thuis is makkelijk voor ouders

Bij slaapfeestje thuis huur je gemakkelijk voor meerdere kindereen een complete set in het door jou gekozen thema. Je kiest samen met je zoon of dochter een geschikte datum, misschien wel de verjaardag zelf. Reserveert op de website van Slaapfeestje Thuis en kom je op de dag van het kinderfeest de complete set vanuit Best afhalen in Son en Breugel. Na afloop van de logeerpartij doen wij de was, je hoeft alleen maar netjes op te ruimen.

Slecht 10 minuutjes rijden via de Bosweg of over de snelweg A2 en je bent al in de wijk de Gentiaan in Son om jouw slaapfeestje bij jou thuis te organiseren. Het maakt niet uit of je nou in Best Centrum, Wilhelminadorp, Batadorp of Dijkstraten woont het is maar een klein stukje rijden om het pakket voor een logeerpartij op te halen. 

Slaapfeestje thuis met je klasgenoten uit Best

Samen met je vriendjes of vriendinnetjes van Kindcentrum Platijn, Antonius of De Klimboom een gaaf slaapfeest hebben is toch geweldig. Of misschien zitten ze wel op één van de andere basisscholen zoals Br!cks, De Zevensprong, De Heydonck of de Immanuel, als het maar feest is. Zelfs wanneer je in de eerste van het Heerbeeck College zit zou je je klasgenoten uitnodigen voor een gaaf slaapfeest. Een enge film kijken en daarna lekker lang wakker blijven en kletsen!

Slaapfeestje thuis gemeente Best

Een heerlijke familie logeerpartij

En wat te denken van je nichtjes en neefjes. Misschien kunnen jullie wel in ons roze of groene thema logeren bij jullie opa en oma. En je teamgenoten van je sportclub. Nodig je voetbalteam van Best Vooruit of Wilhelmina Boys uit om de overwinning van eerder die dag te vieren. Of clubgenoten van hockeyclub MHC Best, die zouden het toch geweldig vinden om bij jou te blijven logeren een een gezellige nacht te hebben? 

Reserveer snel je slaapfeest in de Gemeente Best

Het is heel simpel, je kiest één van de thema’s van Slaapfeestje Thuis, bepaalt een datum en komt een complete set af halen. Aan de hand van de handleiding van Slaapfeestje Thuis zet je het geheel binnen een handomdraai op. De volgende dag pak je alles weer netjes in de meegeleverde tassen en brengt de sets terug. Slaapfeestje Thuis doet de was en zorgt er zo voor dat je logeerpartij ook nog eens heerlijk fris ruikt!

Slaapfeestje Thuis extra Jungle pakket

JUNGLE PAKKET

Heb jij de ‘big five’ al gespot? Ga op safari met ons JUNGLE PAKKET! Om je slaapfeestje nog leuker te maken bieden we een jungle pakket aan. Dit jungle pakket, bestaande uit lekkere zachte jungle dieren en extra nachtlampje’s, sluit goed aan bij ons thema GROEN. Je kinderfeestje beginnen met het kijken van de films Jumanji of Jungle Book en daarna ‘slapen’!

Kosten: € 25,- incl. BTW

BINGO!

Een kinderfeest zonder BINGO is geen kinderfeest. Op de middag of avond van jouw slaapfeestje thuis een gezellige BINGO doen met je vrienden, dat kan met deze BINGO set. En dan stiekem hopen dat er een valse BINGO is er een liedje gezongen moet worden. Dat wordt lachen! Wanneer je bij je reservering aangeeft hoe oud de feestvierders zijn, regelen wij er ook nog een paar leuke prijsjes bij.

Kosten: € 25,- incl. BTW

Karaoke set Slaapfeestje Thuis

SLAAP-FEEST-MACHINE KARAOKE SET

Zijn jij of je vrienden de winnaars van de volgende talentenjacht!? Met de KARAOKE van Slaapfeestje Thuis kun jij samen met je vriendje of vriendinnetje de sterren van de hemel zingen. Of je zet gewoon een lekker muziekje (d.m.v. Bluetooth verbinding) op via deze karaoke set om samen lekker te dansen! De lichteffecten maken van jouw slaapkamer een grote disco!

Kosten: € 25,- incl. BTW