Ga naar de inhoud

Gezellig slaapfeestje thuis in de Gemeente Best

Een geweldig kinderfeest organiseren in Best? Een slaapfeestje thuis leent zich hier perfect voor! In het roze of groene thema van slaapfeestje thuis zal jouw dochter of zoon een onvergetelijke logeerpartij ervaren met zijn of haar vriendengroep.

Slaapfeestje thuis huren voor jouw kind

Slaapfeestje thuis is makkelijk voor ouders

Bij slaapfeestje thuis huur je gemakkelijk voor meerdere kindereen een complete set in het door jou gekozen thema. Je kiest samen met je zoon of dochter een geschikte datum, misschien wel de verjaardag zelf. Reserveert op de website van Slaapfeestje Thuis en kom je op de dag van het kinderfeest de complete set vanuit Best afhalen in Son en Breugel. Na afloop van de logeerpartij doen wij de was, je hoeft alleen maar netjes op te ruimen.

Slecht 10 minuutjes rijden via de Bosweg of over de snelweg A2 en je bent al in de wijk de Gentiaan in Son om jouw slaapfeestje bij jou thuis te organiseren. Het maakt niet uit of je nou in Best Centrum, Wilhelminadorp, Batadorp of Dijkstraten woont het is maar een klein stukje rijden om het pakket voor een logeerpartij op te halen. 

Slaapfeestje thuis met je klasgenoten uit Best

Samen met je vriendjes of vriendinnetjes van Kindcentrum Platijn, Antonius of De Klimboom een gaaf slaapfeest hebben is toch geweldig. Of misschien zitten ze wel op één van de andere basisscholen zoals Br!cks, De Zevensprong, De Heydonck of de Immanuel, als het maar feest is. Zelfs wanneer je in de eerste van het Heerbeeck College zit zou je je klasgenoten uitnodigen voor een gaaf slaapfeest. Een enge film kijken en daarna lekker lang wakker blijven en kletsen!

Slaapfeestje thuis gemeente Best

Een heerlijke familie logeerpartij

En wat te denken van je nichtjes en neefjes. Misschien kunnen jullie wel in ons roze of groene thema logeren bij jullie opa en oma. En je teamgenoten van je sportclub. Nodig je voetbalteam van Best Vooruit of Wilhelmina Boys uit om de overwinning van eerder die dag te vieren. Of clubgenoten van hockeyclub MHC Best, die zouden het toch geweldig vinden om bij jou te blijven logeren een een gezellige nacht te hebben? 

Reserveer snel je slaapfeest in de Gemeente Best

Het is heel simpel, je kiest één van de thema’s van Slaapfeestje Thuis, bepaalt een datum en komt een complete set af halen. Aan de hand van de handleiding van Slaapfeestje Thuis zet je het geheel binnen een handomdraai op. De volgende dag pak je alles weer netjes in de meegeleverde tassen en brengt de sets terug. Slaapfeestje Thuis doet de was en zorgt er zo voor dat je logeerpartij ook nog eens heerlijk fris ruikt!