Ga naar de inhoud

EXTRA’S

Om je Slaapfeestje Thuis nog leuker te maken, bieden we extra mogelijkheden aan voor jouw kinderfeest. Kleed je gekozen thema bijvoorbeeld aan met ons JUNGLE pakket, win gave prijzen met dankzij onze BINGO set of swing de pan uit met onze SLAAP-FEEST-MACHINE KARAOKE SET tijdens het verjaardagsfeestje!

Slaapfeestje Thuis extra Jungle pakket

JUNGLE PAKKET

Heb jij de ‘big five’ al gespot? Ga op safari met ons JUNGLE PAKKET! Om je slaapfeestje nog leuker te maken bieden we een jungle pakket aan. Dit jungle pakket, bestaande uit lekkere zachte jungle dieren en extra nachtlampje’s, sluit goed aan bij ons thema GROEN. Je kinderfeestje beginnen met het kijken van de films Jumanji of Jungle Book en daarna ‘slapen’!

Kosten: € 25,- incl. BTW

BINGO!

Een kinderfeest zonder BINGO is geen kinderfeest. Op de middag of avond van jouw slaapfeestje thuis een gezellige BINGO doen met je vrienden, dat kan met deze BINGO set. En dan stiekem hopen dat er een valse BINGO is er een liedje gezongen moet worden. Dat wordt lachen! Wanneer je bij je reservering aangeeft hoe oud de feestvierders zijn, regelen wij er ook nog een paar leuke prijsjes bij.

Kosten: € 25,- incl. BTW

Karaoke set Slaapfeestje Thuis

SLAAP-FEEST-MACHINE KARAOKE SET

Zijn jij of je vrienden de winnaars van de volgende talentenjacht!? Met de KARAOKE van Slaapfeestje Thuis kun jij samen met je vriendje of vriendinnetje de sterren van de hemel zingen. Of je zet gewoon een lekker muziekje (d.m.v. Bluetooth verbinding) op via deze karaoke set om samen lekker te dansen! De lichteffecten maken van jouw slaapkamer een grote disco!

Kosten: € 25,- incl. BTW

Vanaf oktober weer beschikbaar!


I.v.m. de vakantieperiode en een volgeboekte agenda zijn onze Slaapfeestjes Thuis pas vanaf het eerste weekend van oktober (4 en 5 oktober) weer beschikbaar. Mocht je rond die tijd willen reserveren? KLIK HIER

Fijne vakantie en tot dan!

Dit zal sluiten in 20 seconden