Ga naar de inhoud

Slaapfeestje Thuis in Eindhoven als kinderfeest

Dankzij Slaapfeestje Thuis kun jij in Eindhoven het ideale kinderfeestje organiseren. Je nodigt vriendinnetjes en vriendjes uit voor een slaapfeestje om te logeren en huurt bij Slaapfeestje Thuis voor meerder personen een pakket.

Kies vanuit Eindhoven je thema

Je kiest op de website van Slaapfeestje Thuis het gewenste thema om jouw dochter of zoon helemaal blij te maken. Of je nou uit Eindhoven Noord of Eindhoven Zuid komt, binnen een zeer korte tijd heb jij je ideale en gezellige slaapfeestje opgehaald en een uur later heb je de het perfecte logeerpartijtje georganiseerd voor jouw kind. De tentjes, matrasjes en aankleding in een passend thema maken het feest van jouw kind om nooit te vergeten!

Hoe werkt Slaapfeestje Eindhoven eigenlijk?

Je bepaalt hoeveel vriendinnetjes of vriendjes er mogen blijven slapen, doet een reserveringsaanvraag om te kijken of de door jouw gewenste datum beschikbaar is en kiest één van onze onvergetelijke slaapfeest thema’s. Op de datum van het kinderfeest haal je je pakket op. Daarna pak je het slaapfeest pakket, dat we in handige handzame tassen meegeven, uit en na het uitpakken lees je onze instructies en met twee personen heb je het gehele feest binnen een uur opgezet. Het opruimen na een slapeloze nacht gaat hopelijk iets sneller, één geluk wij doen de was voor je!

Waar kan ik Slaapfeestje Thuis vinden?

Vanuit de wijken Blixembosch, Vaartbroek en Vlokhoven is het maar 10 minuten rijden om een slaapfeest pakket op te halen. Vanuit het centrum van Eindhoven, de Achtse Barrier en Tongelre ben je zo in Son en Breugel en kost het je maar een kwartiertje autorijden. Vanuit de Zuid Eindhoven is het een klein stukje verder rijden, maar dat heb je toch over je dochter of zoon? Via de Kennedylaan en de N2/A50 is Slaapfeestje Thuis in Son en Breugel makkelijk te bereiken vanuit de wijken Stratum, Strijp en Gestel. 

Dus wacht niet langer en reserveer snel jouw slaapfeestje thuis!

Voor wie is Slaapfeestje Thuis?

Het slaapfeestje is voor elk kind en voor alle meisjes en jongens in Eindhoven. Je nodigt een aantal vrienden uit en bepaalt zelf of je wel of niet gaat slapen de nacht van het sleepover party bij jou thuis. Naast je vrienden kunnen je natuurlijk ook je familie uitnodigen, bijvoorbeeld je neefjes en nichtjes uit een ander deel van Eindhoven. Je kunt je opa of oma ook vragen of je bijhun thuis een slaapfeestje mag organiseren. Je vriendjes en vriendinnetjes van de sportvereniging die komen logeren zou natuurlijk ook te gek zijn. Of ze nou bij voetbalclubs PSV, Nieuw Woensel, Brabantia, Hockeyclub Oranje-Zwart of Tennisvereniging Tegenbosch spelen maakt niet uit, als jullie maar lol hebben tijdens jullie logeerpartijtje. Misschien sluiten de kleuren van het thema van Slaapfeestje Thuis wel aan bij de clubkleuren van jouw sportvereniging. 

Kun je niet wachten om de sleepover party bij jou in Eindhoven te organiseren, lees dan snel de kosten van het kinderfeest en reserveer snel. Je mag ook altijd een bericht sturen via het formulier op onze contact pagina om te overleggen over de opties in Eindhoven. Mocht je er nog niet helemaal over zijn, kun je er ook altijd nog een paar nachtjes over slapen 😉