Ga naar de inhoud

Slaapfeestje tentjes Meierijstad

Een slaapfeestje in Meierijstad met van die tentjes!

Slaapfeestje voor vriendinnetjes en vriendjes

Je dochter of zoon is jarig en mag een slaapfeestje organiseren.Samen met een vriendinnetjes of vriendjes uit Meierijstad logeren in van die leuke tentjes. Dan is Slaapfeestje Thuis de perfecte oplossing voor jouw feestje in één van onze thema’s.

SLAAPFEESTJE ZONDER ZORGEN IN MEIERIJSTAD

Slaapfeestje Thuis is gevestigd op de grens met Nijnsel, dus voordat je het weet ben je vanuit de andere dorpen in Meierijstad bij ons op jouw Slaapfeestje Thuis op te halen.

Maar eerst zul je natuurlijk samen met je kind een datum voor het kinderfeest moeten selecteren. Daarna een mooi thema voor bij de tentjes, misschien wel ons thema groen of ons thema roze, om daarna de aanvraag te doen of de datum voor het logeerpartijtje nog vrij is. We reageren altijd binnen 24 uur op jouw aanvraag, zodat je snel weet of het slaapfeestje door kan gaan op de gewenste datum met het door jullie aangegeven aantal vriendjes en vriendinnetjes die blijven slapen. Neem snel contact met ons om te kijken of de datum voor het feest nog vrij is.

JE SLAAPFEESTJE THUIS IN MEIERIJSTAD

Wanneer we een datum afgesproken voor het kinderfeest van jouw zoon of dochter, kunnen de pakketten bij Slaapfeestje Thuis opgehaald worden. Vanuit Sint-Oedenrode rijdt je makkelijk binnendoor via Nijnsel naar Son waar Slaapfeestje Thuis gevestigd is. We spreken een datum en tijdstip af wanneer het opgehaald kan worden. Zodat er tijd voldoende is om de tentjes voor het slaapfeestje thuis op te zetten. Vanuit Veghel of Schijndel pak je de A50 en zak je af naar het zuiden, binnen 20 minuten ben je bij ons. Voordat je het weet ben je weer thuis en kan het feest beginnen! Vanuit de andere dorpen zoals Erp, Zijtaart, Boskant, Mariaheide, Eerde, Wijbosch, Keldonk, Olland of Boerdonk is het ook maar een klein stukje rijden. Na afloop van het Slaapfeestje Thuis lever je de tentjes van het Slaapfeestje weer bij ons in. We maken het slaapfeestje bij jou thuis zo makkelijk mogelijk! Mocht je nog meer vragen hebben, misschien staan ze wel op onze veelgestelde vragen pagina. En anders gewoon even een mailtje sturen.

INSTRUCTIES VOOR HET OPZETTEN VAN DE SLAAPFEEST TENTJES

In de week voorafgaand aan het slaapfeestje thuis in Meierijstad sturen we je een mailtje met instructies voor het opzetten van de tentjes en de andere benodigdheden. Zo leveren we luchtbedjes (met een pomp), dekbedovertrek, beddengoed en een kussen mee. Zo hoef je zelf nergens naar om te kijken. Je hoeft het slaapfeestje zelf, misschien wel samen met je kinderen, op te zetten. Kost 1 à 2 uur om de tentjes en alle benodigdheden op te zetten op locatie in Meierijstad. Dit is inclusief de accessoires van het thema voor het kinderfeest. En misschien heb je er zelfs wel voor gekozen om gebruik te maken van onze extra’s. En het mooie is, wij doen de was! Klik snel hieronder om je mooie foto’s bekijken van onze thema’s te bekijken.

SLEEPOVER WITH EXTRA ADD-ONS VOOR HET PERFECT SLAAPFEESTJE

Wanneer je een slaapfeestje organiseert via Slaapfeestje thuis, is deze altijd in een thema. We bieden meerdere thema’s aan, bijvoorbeeld groen of roze. Maar om het helemaal speciaal te maken kun je ook nog voor extra’s kiezen. We hebben een extra Jungle pakket of Dinosaurus pakket dat helemaal aansluit bij ons groene thema. Zo kun je er een leuke thema avond van maken met je vriendinnetjes, vriendjes, neefjes, nichtjes of klasgenootjes. En wat te denken van onze karaokeset! Dat zal de tent helemaal op zijn kop zetten. Let je wel op het volume? Straks weet heel Meierijstad dat er zo’n gaaf slaapfeestje thuis georganiseerd wordt. Gaaf gaat kinderfeest sowieso worden, of je nou wel of niet een extra thema hebt. Twijfel je nog een beetje, klik snel op de knop om meer te lezen over de extra’s. 

Slaapfeestje Thuis extra Jungle pakket
Extra pakket Dinosaurus