Ga naar de inhoud

Slaapfeestje Thuis met tentjes in Brabant

Leukste kinderfeestje (Noord-)Brabant

Ja! Het is weer zo ver de verjaardag je dochter of zoon komt er weer aan. Enthousiast zijn er waarschijnlijk al talloze ideeën op tafel gegooid voor het allerleukste kinderfeestje. ‘’Mama zullen we gaan discozwemmen?’’, ‘’Papa kunnen we een dagje naar de Efteling?’’… Zo zal dit lijstje nog wel even doorgaan. Maar iedere ouder kent het wel, probeer de kinderen de hele dag maar eens bij elkaar te houden in een zwembad of pretpark. Door thuis een slaapfeestje te organiseren wordt het verjaardagsfeest in jullie eigen huis doorgebracht!

Slaapfeestje thuis huren voor jouw kind

KINDERFEEST ZONDER STRESS

Slaapfeestje Thuis is gevestigd op de grens met Nijnsel, dus voordat je het weet ben je vanuit de andere dorpen in Meierijstad bij ons op jouw Slaapfeestje Thuis op te halen.

Naast het feit dat de meeste ideeën niet goed zijn voor het stressgehalte van de ouders, zijn de meeste ideeën ook vaak hetzelfde. Je wilt voor je kind(eren) natuurlijk het allerbeste en als ouder zijnde geen stress… Dus waarom geen kinderfeestje waar alle vriendjes en vriendinnetjes van jouw dochter of zoon nog maanden over praten?

SLAAPFEESTJE

Een van de favorieten onder kinderen, het slaapfeestje! Maar een slaapfeestje betekent vaak geen slaap voor de ouders. Veel regelen, alles helemaal inrichten naar wens van de kleine, haastig nog decoratie halen in de stad. Wat als we nu zeggen dat dit allemaal niet hoeft? Een tot in de puntjes geregeld slaapfeestje voor jouw dochter of zoon en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes terwijl jij als ouder ook een ‘rustige’ nacht kunt hebben! Slaapfeestje Thuis regelt het voor je! Wij doen zelfs de was voor je!

Slaapfeestje thuis gemeente Best

SLAAPFEEST THUIS

Wij regelen alle ins en outs van jouw ideale slaapfeestje! Laat de jarige job zijn of haar favoriete thema uitkiezen, jij klikt het aantal personen aan en reserveert. Wij doen de rest! Van kleine tentjes om in te slapen tot matrassen tot kussen tot decoratie. Slaapfeestje Thuis (Noord-)Brabant heeft alles om het slaapfeestje bij jullie thuis tot een waar succes te maken. En dat zonder dat jij er, zowel figuurlijk als letterlijk, wakker van ligt. Bekijk snel meer foto’s van onze thema’s GROEN, ROZE en VOETBAL!

BRABANTS SLAAPFEESTJE THUIS VOOR KINDEREN

De tentjes en verrassende extra opties kunnen in het zuidoosten van Brabant opgehaald worden, om precies te zijn in Son en Breugel. Vanaf Breda is het nog niet eens een uur rijden om het perfecte kinderfeestje te regelen. Vanuit de plaatsen Tilburg, Den Bosch en Helmond zelfs nog sneller, een half uur om jouw dochter of zoon helemaal blij te maken met een logeerpartij als verjaardagsfeest. Moet je nagaan wanneer je een sleepoverparty in Eindhoven wilt organiseren hoe weinig reistijd je kwijt bent. Ideaal!  

Slaapfeestje Thuis extra Jungle pakket

JUNGLE PAKKET

Heb jij de ‘big five’ al gespot? Ga op safari met ons JUNGLE PAKKET! Om je slaapfeestje nog leuker te maken bieden we een jungle pakket aan. Dit jungle pakket, bestaande uit lekkere zachte jungle dieren en extra nachtlampje’s, sluit goed aan bij ons thema GROEN. Je kinderfeestje beginnen met het kijken van de films Jumanji of Jungle Book en daarna ‘slapen’!

Kosten: € 25,- incl. BTW

BINGO!

Een kinderfeest zonder BINGO is geen kinderfeest. Op de middag of avond van jouw slaapfeestje thuis een gezellige BINGO doen met je vrienden, dat kan met deze BINGO set. En dan stiekem hopen dat er een valse BINGO is er een liedje gezongen moet worden. Dat wordt lachen! Wanneer je bij je reservering aangeeft hoe oud de feestvierders zijn, regelen wij er ook nog een paar leuke prijsjes bij.

Kosten: € 25,- incl. BTW

Karaoke set Slaapfeestje Thuis

SLAAP-FEEST-MACHINE KARAOKE SET

Zijn jij of je vrienden de winnaars van de volgende talentenjacht!? Met de KARAOKE van Slaapfeestje Thuis kun jij samen met je vriendje of vriendinnetje de sterren van de hemel zingen. Of je zet gewoon een lekker muziekje (d.m.v. Bluetooth verbinding) op via deze karaoke set om samen lekker te dansen! De lichteffecten maken van jouw slaapkamer een grote disco!

Kosten: € 25,- incl. BTW