Ga naar de inhoud

Onze Slaapfeestje thema’s

Wow! Wat zijn ze gaaf die thema’s van Slaapfeestje Thuis. Kies hieronder snel je thema, extra mogelijkheden en reserveer snel voor zo’n onvergetelijk slaappartijtje met vriendjes en vriendinnetjes.

Zie hieronder foto’s van de tentjes in combinatie met ons ROZE en GROENE thema!

Met het thema GROEN verandert je slaapkamer, woonkamer of zolder in een heerlijke groen-grijze oase voor een perfect logeerpartijtje.

Ons chique ROZE thema is perfect voor elke prima ballerina of prinses in spe! Je tovert jouw woonruimte, logeerkamer of slaapkamer om naar een super-de-luxe plek om je slaapfeestje thuis te houden!


EXTRA’S; JUNGLE, DINOSAURUS & KARAOKE SET

Slaapfeestje Thuis extra Jungle pakket

JUNGLE PAKKET

Heb jij de ‘big five’ al gespot? Ga op safari met ons JUNGLE PAKKET! Om je slaapfeestje nog leuker te maken bieden we een jungle pakket aan. Dit jungle pakket, bestaande uit lekkere zachte jungle dieren en extra nachtlampje’s, sluit goed aan bij ons thema GROEN. Je kinderfeestje beginnen met het kijken van de films Jumanji of Jungle Book en daarna ‘slapen’!

Kosten: € 25,- incl. BTW

BINGO!

Een kinderfeest zonder BINGO is geen kinderfeest. Op de middag of avond van jouw slaapfeestje thuis een gezellige BINGO doen met je vrienden, dat kan met deze BINGO set. En dan stiekem hopen dat er een valse BINGO is er een liedje gezongen moet worden. Dat wordt lachen! Wanneer je bij je reservering aangeeft hoe oud de feestvierders zijn, regelen wij er ook nog een paar leuke prijsjes bij.

Kosten: € 25,- incl. BTW

Karaoke set Slaapfeestje Thuis

SLAAP-FEEST-MACHINE KARAOKE SET

Zijn jij of je vrienden de winnaars van de volgende talentenjacht!? Met de KARAOKE van Slaapfeestje Thuis kun jij samen met je vriendje of vriendinnetje de sterren van de hemel zingen. Of je zet gewoon een lekker muziekje (d.m.v. Bluetooth verbinding) op via deze karaoke set om samen lekker te dansen! De lichteffecten maken van jouw slaapkamer een grote disco!

Kosten: € 25,- incl. BTW