Ga naar de inhoud

Slaapfeestje Thuis is het landelijke platform voor alle slaapfeestjes bij jou thuis. Laat je dochter of zoon genieten van een kinderfeest met als afsluiter een onvergetelijke logeerpartij in een door jullie geselecteerd thema.

Klik snel op de plaatsnaam die het dichts bij jou in de buurt is om de prachtige diverse thema’s te bekijken. De pagina’s zijn op zich zelft staande en zelf opererende pagina’s. Hoe de Slaapfeestjes Thuis werken lees je op de pagina’s.

HOE HET ALLEMAAL BEGON…

Slaapfeestje Thuis is ooit gestart vanuit Son en Breugel in Brabant. Als ouders (en tante en oom) zijnde zagen Jorien en Coen dat het toch best een gedoe is om zo’n slaapfeestje thuis te organiseren. Dus bedachten zij dat zo’n kinderfeestje een stuk makkelijker en mooier zou kunnen. Afgeleid van de typische Amerikaanse sleepover party’s bedachten zij leuke thema’s voor de slaappartijtjes en zetten deze in de markt.

De focus kwam in eerste instantie op Son en Breugel, Eindhoven en omstreken te liggen. Dus ook Sint Oedenrode, Best, Veldhoven en Nuenen. Familieleden en vrienden in de rest van het land werden enthousiast en zodoende ontstond het landelijk platform Slaapfeestje Thuis.

HOE EEN SLAAPFEESTJE THUIS WERKT

Een sleepover party is iets van alle tijden. Maar, hoe prettig is het als ouders dat je zelf (bijna) volledig ontzorgt wordt en je kind ook nog eens helemaal blij is met haar thema feestje! Wanneer je dochter of zoon happy is en jij als vader en moeder weinig omkijken hebt naar de organisatie van het kinderfeestje, dan sta je al 1-0 voor op een feestelijke dag. Dat in plaats van dat iedereen in de stress schiet en er slapeloze nachten van heeft.

Laat die onvergetelijke slapeloze nacht maar over voor het moment dat het slaapfeestje daadwerkelijk bij jullie thuis plaatsvindt.

Dus klik snel op één van de plaatsnamen bij jou in de buurt om te kijken naar de mogelijkheden!